Διαγνωστικό φορτηγών, λεωφορείων, ρυμουλκούμενων AUTOCOM TRUCKS

Το εξειδικευμένο λογισμικό AUTOCOM TRUCKS για ελαφρώς τύπου επαγγελματικά, φορτηγά, ρυμουλκούμενα και λεωφορεία, προσφέρεται με την κεφαλή TITAN και είναι ένα γρήγορο, αξιόπιστο μέσο διάγνωσης για τον επαγγελματία επισκευαστή.

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του όπως η έξυπνη λειτουργία αναγνώρισης μονάδας ECU, η λειτουργία σάρωσης όλων των μονάδων του οχήματος με μία μόνο επιλογή και οι αυτόματες ενημερώσεις λογισμικού σε τακτά χρονικά διαστήματα, το καθιστούν ασυναγώνιστο στην κατηγορία του.

Ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για βαρέως τύπου οχήματα εκτέλεσης αξιόπιστης διάγνωσης, αντιμετώπισης βλαβών, ρυθμίσεις, βαθμονομήσεις, ανάγνωσης παραμέτρων και προσαρμογές, όλα μαζί σ' ένα διαγνωστικό με εξαιρετική κάλυψη σε μοντέλα και λειτουργίες.

Η ενσωματωμένη εφαρμογή GENERIC, επιβεβαίωση λειτουργίας οχήματος μέσα στα προκαθορισμένα επιτρεπτά όρια εκπομπών ρύπων, όπως και η προσθήκη του λογισμικού TRAILER, διάγνωση επιπέδου ΟΕΜ με προγραμματισμούς και ρυθμίσεις σε συστήματα Hadex και WABCO, συνθέτουν την καλύτερη λύση διαγνωστικού εξοπλισμού για βαρέως τύπου οχήματα στην αγορά.

     

Διαγνωστικό φορτηγών